Bijenproducten zoals honing, pollen, royal jelly

Organische rauwe ongefilterde honing verpakt in glas het liefst met was waarmee de honingraad sluit, van bijenhouders die biologisch en niet chemische methodes toepassen, is rijk aan mineralen, antioxidanten, probiotica, enzymen, vitamine B 9 en 22 essentiële aminozuren en complete eiwitten. Omdat honing een antibiotische werking heeft helpt het bij verschillende soorten infecties. Ook de antibacteriële werking geven een medicinaal effect.

Pollen hebben een hoge antioxidante beschermt o.a. onze DNA tegen vrije radicalen. Bevordert vruchtbaarheid, kracht, doorzettingsvermogen, herstel na training, geeft energie, heeft een positieve invloed op voortplantingsorganen en helpt bij prostaatklachten en lage bloeddruk. Verminderen long- en darmklachten. Verlagen histamine aanmaak bij allergieën. De aanwezigheid van alle vitamines B (behalve B12) verhogen onze weerstand tegen stress en verhogen onze kwaliteit van leven.

Honing 1 el per dag. Pollen starten met ¼ tl. Per dag.

  • Honing is niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar. Honing en andere suikers zijn voor mensen met bloedsuiker problemen of ernstige ziekten niet geschikt.