HandsOn Qi Plan

handson qi planLichamelijke klachten door voeding en lifestyle!
Je kunt lichamelijke klachten krijgen of in stand houden door overbelasting, verkeerde voeding en lifestyle. Denk daarbij aan vermoeidheid, gejaagd gevoel, stress en geïrriteerdheid hoofdpijn, spierpijn, nekpijn, schouder– of rugklachten en RSI. Maar ook hooikoorts, verstopte holtes, oedeem, slapeloosheid, spijsverteringsklachten, burn-out klachten, overgangsklachten, CVS en Reuma kunnen het gevolg zijn van verkeerde voeding en lifestyle.

 

 

Gezond eten. Ja, maar hoe dan?
Is voeding die voor iemand anders goed is ook altijd goed voor mij? Het antwoord is nee. Dat ligt aan je geslacht, constitutie, lifestyle en gezondheid. Kortom aan de balans van je lichaam.

Vanuit de Chinese filosofie biedt HandsOnQi een persoonlijk voeding- en
lifestyle plan, begeleiding én massage therapie. Alles is één.

Hoe werkt het
Na inventarisering van de klachten wordt een diagnose gesteld gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Hierbij wordt gebruik gemaakt van pols- en tong diagnose alsmede het stellen van vragen. Op basis hiervan wordt een individueel plan samengesteld, ondersteund met TuiNa Therapie.

TuiNa Therapie is naast acupunctuur en kruiden een van de therapieen die men binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) kent.
Onderdelen van dit plan bestaan uit:

Voedingsadvies op maat en hulp bij invoeren van verandering in voedinggewoontes door middel van kasten check en boodschappenlijst
Lifestyle advies met balans sessies, workshops en ondersteuning
TuiNa Massage therapie (Massage, Manipulaties, Moxa, Gua Sha, Cupping)
Oor acupunctuur en het plaatsen van verblijfsnaaldjes

Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden voor het volgen van Kom in Balas Sessies en workshops om meer inzicht te krijgen in voeding en lifestyle ter ondersteuning bij het in balans brengen van lichaam en geest, thuis en op het werk.

Voor wie
Voor iedereen, vrouwen en mannen die door verschillende oorzaken stress en vermoeidheid, en vaak ook lichamelijke (pijn)klachten ervaren. Mensen met burn-out klachten of een Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS). Vrouwen die de balans zoeken tussen baan, gezin en zorg voor zichzelf, en vrouwen in de overgang.

Mensen die het roer om willen gooien, gezonder willen leven, meer grip op hun leven willen hebben, met meer rust in het hoofd en daar ondersteuning bij zoeken.

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ik aangeven wat dit plan precies voor jou kan betekenen. Maak een afspraak!