HandsOn Qi Plan

handson qi planWil je je immuniteit versterken en/of lichamelijke klachten verminderen door betere voeding en lifestyle? Dan is het HandsOnQi plan uitermate geschikt voor jou. Nu ook online.

 Je kunt lichamelijke klachten krijgen of in stand houden door overbelasting, verkeerde voeding en lifestyle. Denk daarbij aan vermoeidheid, gejaagd gevoel, stress en geïrriteerdheid hoofdpijn, spierpijn, nekpijn, schouder– of rugklachten en RSI. Maar ook hooikoorts, verstopte holtes, oedeem, slapeloosheid, spijsverteringsklachten, burn-out klachten, overgangsklachten, CVS en Reuma kunnen het gevolg zijn van verkeerde voeding en lifestyle. Het begint vaak met een verminderde weerstand.

Gezond eten. Ja, maar hoe dan?
Is voeding die voor iemand anders goed is ook altijd goed voor mij? Het antwoord is nee. Dat ligt aan je geslacht, constitutie, lifestyle en gezondheid. Kortom aan de balans van je lichaam. Maar ook aan het seizoen en de plek op de aarde waar je vandaan komt.

Acupunctuur en TuiNa Therapie vormen naast Kruiden Therapie de 3 peilers die men binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) kent. Maar een goede balans begint met de juiste voeding en lifestyle.

Vanuit de Chinese filosofie biedt HandsOnQi een persoonlijk voeding- en
lifestyle plan, begeleiding én indien nodig massage therapie en/of acupunctuur. Alles in één. Eventueel ook Online 1 op 1.

Hoe werkt het
Na inventarisering van de klachten wordt een diagnose gesteld gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Hierbij wordt gebruik gemaakt van pols- en tong diagnose alsmede het stellen van vragen. Op basis hiervan wordt een individueel plan samengesteld, eventueel ondersteund met TuiNa Therapie en/of Acupunctuur. Bij een online HandsOnQi plan kun je denken aan online intake, adviezen en ondersteuning bij het zelf beïnvloeden van acupunctuurpunten.

Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden voor het volgen van online Kom in Balans Sessies en workshops om meer inzicht te krijgen in voeding en lifestyle ter ondersteuning bij het in balans brengen van lichaam en geest, thuis en op het werk.

Voor wie
Voor iedereen, vrouwen en mannen die door verschillende oorzaken stress en vermoeidheid, en vaak ook lichamelijke (pijn)klachten ervaren. Mensen met een burn-out klachten of een Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS). Vrouwen die de balans zoeken tussen baan, gezin en zorg voor zichzelf, en vrouwen in de overgang.

Mensen die het roer om willen gooien, gezonder willen leven, meer grip op hun leven willen hebben, een betere immuniteit willen en met meer rust in het hoofd en daar ondersteuning bij zoeken.

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ik aangeven wat dit plan precies voor jou kan betekenen. Een HandsOnQi plan is nu ook Online mogelijk. Maak een afspraak!