I.v.m. de lockdown is de praktijk gesloten tot en met 9 februari.

In verband met de verlengde lockdown in verband met COVID-19, is de praktijk in ieder geval tot en met 9 februari 2021 helaas gesloten.

Wil je ondertussen aan de slag met een plan ter verhoging van je immuniteit of het verbeteren van je gezondheid door betere voeding en lifestyle afgestemd op jou? Ik kan je in deze tijd wel online helpen met een HandsOnQiplan middels een intake, voedingsadviezen en 1 op 1 Kom in Balans sessies.

Voor overleg, HandsOnQiplan, of het plannen van een afspraak na 9 februari, kun je contact met mij opnemen. Dit kan telefonisch, WhatsApp, of het contact formulier. We kunnen ook een telefonische overleg plannen als je daar behoefte aan hebt.

Voor nu wens ik iedereen toch fijne dagen toe. Maak er het beste van en kijk wat allemaal nog wel kan. Heb aandacht voor je familie, geliefden en vrienden. Deze tijd van het jaar is bij uitstek geschikt om rustiger aan te doen en naar binnen te keren. Dankbaar te zijn voor de dingen die goed gingen. Stil te staan bij wat het afgelopen jaar je gebracht heeft en wat je plannen en intenties zijn voor het nieuwe jaar. Zodat je zodra de winter voorbij is, weer met vernieuwde energie het nieuwe jaar in kunt gaan. Kom in Balans, Yoga, Tai Qi en meditatie kunnen je daarbij helpen. Ik kan je adviseren of filmpjes toesturen als je wilt. Elke dag een half uur wandelen helpt ook al.

Maar belangrijk is blijf positief. Chinese Geneeskunde is gebaseerd op natuurwetten die o.a. zeggen dat positieve energie, positieve energie aantrekt. Ik weet dat dit soms heel moeilijk is en het lukt mij ook niet altijd. Maar houd vol!!! Het komt goed!!!

Tot ziens in de praktijk!!!