In 10 weken minder stress met het Stress release programma

10-weken-stress-releaseHeb je moeite met ontspannen, lichamelijk en geestelijk, slaap je misschien slecht? Heb je altijd maar een gehaast gevoel en zou je meer willen genieten van jezelf en de mensen om je heen? Dan is dit wellicht wat voor jou. Je kunt dit veranderen binnen 10 weken.

Velen van ons kennen het. Je leeft in de waan van de dag. Opstaan, werken/zorgen/studeren, eten, werken/zorgen/studeren, slapen (als dat lukt) en tussendoor nog proberen contacten te onderhouden met familie en vrienden, huis aan kant, administratie op orde, mails beantwoorden, Social Media bijhouden, boodschappen doen, nog meer werk erbij, vermoeidheid… noem maar op.

En dan bekruipt je op een gegeven moment het gevoel dat je het anders wilt. Meer gevoel van rust, meer ontspanning, meer focus, lekkerder in de vel zitten, meer tijd voor jezelf, meer energie. Maar hoe?

In een tijdsbestek van 10 weken, help ik je de balans weer terug te vinden. Ik heb dit zelf ook meegemaakt, dus ik weet wat het is om dit te doorstaan. Ik heb het antwoord gevonden en ik wil jou hier ook mee helpen. Dit doe ik door samen met jou te kijken welke zaken anders kunnen in je leven. Welke prioriteiten stel je voor je zelf. Hoe kan je gezonder leven en welke voeding helpt bij stress en welke niet. Ik ben TuiNa Massage therapeut, Oor acupuncturist, Stoelmasseur, Voeding- en Lifestyle adviseur. Ik zet alle disciplines die ik beheers in, van massage therapie tot balans sessies en voedingsadvies. Vanuit de Oosterse geneeskunde en wijsheid help ik je met een nieuwe start.

Voordelen

  • Meer gevoel van rust en minder haast
  • Betere nachtrust
  • Betere concentratie
  • Lichamelijke ontspanning
  • Minder afval in je lijf door het detoxen van je lichaam
  • Verbeterde immuunsysteem
  • Meer energie om weer leuke dingen te doen

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bel voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin ik je kan vertellen wat het anti stress programma in houdt en voor jou kan betekenen.

Met het anti stress programma heb je je leven over 10 weken weer zelf in de hand.