Lees hier de COVID richtlijnen

BELANGRIJK

In verband met het Coronavirus volgt HandsOn Qi de richtlijnen op van de overheid, het RIVM en de GGD. Deze kunnen door de tijd heen wijzigen. Houd deze pagina daarom in de gaten. De regels zijn versoepeld maar het is verstandig om voorzichtig te blijven en de basisregels te volgen.

Voordat u op afspraak komt:

Blijf thuis en doe een zelftest indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts, kortademigheid, smaakverlies of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak direct of minimaal direct na het triage appje te annuleren of contact met mij op te nemen om dit te bespreken.

Voordat u komt stel ik via de app een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan plaatsvinden.

Ik plan mijn afspraken met minimaal 15 minuten tussenpozen, komt u daarom op tijd. Maximaal 5 minuten voorafgaand aan de afspraak.

Kom zoveel mogelijk alleen.

Op aanraden van de vakorganisatie wordt verzocht cliƫnt zelf 1 schoon hoeslaken voor de massagetafel + 1 ongebruikt groot badlaken om te bedekken (2 GROTE handdoeken kan ook) mee te laten nemen bij behandeling op de massagetafel. Voor stoelmassages hoeven geen hoeslaken en badlakens meegenomen te worden.

Betaling per bank overmaking, pin (contactloos) of Tikkie.

Indien u zich angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Ik houd dan op afstand ‘een vinger aan de pols’ en geef u instructies of oefeningen. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw totaalaantal vergoedingen.

Disclaimer

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Blijf in balans.

Met vriendelijke groet

Christa van Ommeren