Lees hier de COVID richtlijnen

BELANGRIJK

De praktijk is vanaf 3 maart weer geopend. In verband met het Coronavirus volgt HandsOn Qi de richtlijnen op van de overheid, het RIVM en de GGD. Deze kunnen door de tijd heen wijzigen. Houd deze pagina daarom in de gaten.

Voordat u op afspraak komt:

Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts, kortademigheid, smaakverlies of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met mij op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Voordat u komt stel ik via de app een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan.

Ik plan mijn afspraken met minimaal 15 minuten tussenpozen, komt u daarom op tijd. Maximaal 5 minuten voorafgaand aan de afspraak.

Kom zoveel mogelijk alleen.

Op aanraden van de vakorganisatie wordt verzocht cliënt zelf 1 schoon hoeslaken voor de massagetafel + 1 ongebruikt groot badlaken (2 grote handdoeken kan ook) mee te laten nemen bij behandeling op de massagetafel. Mocht u deze onverhoopt toch vergeten mee te nemen, dan wordt een behandeling op de stoelmassagestoel gegeven of wordt de afspraak om geboekt naar een stoelmassage. Voor stoelmassages hoeven geen hoeslaken en badlakens meegenomen te worden.

Tijdens uw afspraak:

Bij binnenkomst vraag ik u uw handen te ontsmetten met desinfecterende gel die u wordt aangeboden. Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep

Mocht u een mondkapje willen dragen, dan doe ik dat ook. Geef dit vooraf even aan via de app.

Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel, trapleuningen,  stoelen en behandeltafel schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk.

Voor en na de behandeling houden wij zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand.

Betaling per bank overmaking, pin (contactloos) of Tikkie.

Indien u zich angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Ik houd dan op afstand ‘een vinger aan de pols’ en geef u instructies of oefeningen. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw totaalaantal vergoedingen.

Disclaimer

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Blijf in balans.

Met vriendelijke groet

Christa van Ommeren