De praktijk is per 3 maart open. Lees hier de COVID richtlijnen.

BELANGRIJK

De praktijk is vanaf 3 maart weer geopend. In verband met het Coronavirus volgt HandsOn Qi strikt de richtlijnen op van de overheid, het RIVM en de GGD. Deze kunnen door de tijd heen wijzigen. Houd deze pagina daarom in de gaten.

Voordat u op afspraak komt:

Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts, kortademigheid, smaakverlies of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met mij op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Tijdens het maken van de afspraak of voordat u komt stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd.

Ik plan mijn afspraken met minimaal 15 minuten tussenpozen, komt u daarom op tijd. Maximaal 5 minuten voorafgaand aan de afspraak.

Kom zoveel mogelijk alleen.

Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken, ook mag ik u niets te drinken aanbieden. Houd u daar rekening mee en neem eventueel zelf een flesje water mee dat u op weg naar huis zou kunnen nuttigen.

Op aanraden van de vakorganisatie wordt verzocht cliënt zelf 1 schoon hoeslaken voor de massagetafel + 1 ongebruikt badlaken (2 grote handdoeken kan ook) mee te laten nemen bij behandeling op de massagetafel. Mocht u deze onverhoopt toch vergeten mee te nemen, dan wordt een behandeling op de stoelmassagestoel gegeven of wordt de afspraak om geboekt naar een stoelmassage. Voor stoelmassages hoeven geen hoeslaken en badlakens meegenomen te worden.

Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak;

Tijdens uw afspraak:

Bij binnenkomst en voordat u weg gaat vraag ik u uw handen te ontsmetten met desinfecterende gel die u wordt aangeboden. Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep

Het dragen van een mondkapje is verplicht bij behandeling van niet van Covid-19 verdachte cliënten, wanneer binnen de 1,5 meter moet worden behandeld. Uiteraard kan deze stellingname van het RIVM veranderen. In dat geval zal dit protocol worden aangepast. Hou de actualiteiten in de gaten.

Er wordt zo min mogelijk gesproken tijdens huid-op-huidcontact en fysieke onderzoeken. Dit vermindert de kans op besmetting. Indien mogelijk, wordt zo ver mogelijk bij het gezicht vandaan gewerkt.

Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel, trapleuningen,  stoelen en behandeltafel schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk

!!Voor en na de behandeling houden wij zo veel als mogelijk 1,5 meter afstand.

Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact tot een minimum beperkt.

Betaling per bank overmaking, pin (contactloos) of Tikkie.

Indien u zich angstig voelt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Ik houd dan op afstand ‘een vinger aan de pols’ en geef u instructies of oefeningen. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw totaalaantal vergoedingen.

Disclaimer

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.

Blijf in balans.

Met vriendelijke groet

Christa van Ommeren