Literatuurlijst Voeding en kanker
Boeken
- M. Rahrnow en J. Fahrnow, Gezond en lekker eten met de vijf elementen, G & U Verlag GMBH, Munchen, D., 1999
- R. Beliveali & D. Gingras, Eten tegen kanker, Kosmos uitg. Utrecht, Nl, 2007
- D. Leggett, Helping ourselves, Meridian Express, Devon, UK, 2008
- P.Piitchford, Healing with whole Foods, 3rd edition, North Atlantic Books, Berkeley, California, USA, 2002
- N. Stegeman, Voeding en gezondheid bij ziekte, Wolters Noordhoff, 2007
Artikelen
- P. de Jong, Bitter is beter, Supplement nr. 54, 2007
- J. Meeusen, Nutritionele bescherming van borst- en prostaatkanker, A&A, 3, 2010
- L. Gallant, De kankerindustrie en het farmaceutisch wereldbeleid, A&A 3-2010
- M. Nys, A&A, 3-2010
- J. Evans, Mammografie: Reddingboei of propaganda?, Dossier Kanker,12-8- 2010
Websites
- Kankervoorbij.com/dieet.html
- Dokterdokter.nl/medisch/article/27236/verklein-je-kans-op-kanker-met-voeding
- Kaknerenvoeding.nl
- Tegenkanker.nl/index.php?pageid=139
- Uitdaging.net/gezond/voe_kanker.html
- Cyllabus Opleiding Voedingsleer Westers/Oosters 2009-2010, Betteke Visserman