Literatuurlijst Voeding en kanker

Boeken

  • M. Rahrnow en J. Fahrnow, Gezond en lekker eten met de vijf elementen, G &  U Verlag GMBH, Munchen, D., 1999
  • R. Beliveali & D. Gingras, Eten tegen kanker, Kosmos uitg. Utrecht, Nl, 2007
  • D. Leggett, Helping ourselves, Meridian Express, Devon, UK, 2008
  • P.Piitchford, Healing with whole Foods, 3rd edition, North Atlantic Books, Berkeley, California, USA, 2002
  • N. Stegeman, Voeding en gezondheid bij ziekte, Wolters Noordhoff, 2007

Artikelen

  • P. de Jong, Bitter is beter, Supplement nr. 54, 2007
  • J. Meeusen, Nutritionele bescherming van borst- en prostaatkanker, A&A, 3, 2010
  • L. Gallant, De kankerindustrie en het farmaceutisch wereldbeleid, A&A 3-2010
  • M. Nys, A&A, 3-2010
  • J. Evans, Mammografie: Reddingboei of propaganda?, Dossier Kanker,12-8- 2010

Websites

http://www

  • Kankervoorbij.com/dieet.html
  • Dokterdokter.nl/medisch/article/27236/verklein-je-kans-op-kanker-met-voeding
  • Kaknerenvoeding.nl
  • Tegenkanker.nl/index.php?pageid=139
  • Uitdaging.net/gezond/voe_kanker.html
  • Cyllabus Opleiding Voedingsleer Westers/Oosters 2009-2010, Betteke Visserman