Qi Booster Workshop

Tijdens je werk of thuis voel je wel eens dat je je spieren hebt overbelast door een verkeerde zit- of werkhouding. Alhoewel ik het altijd fijn vindt als je langs komt voor een stoelmassage of therapie, vind ik het ook altijd fijn om adviezen te geven waarmee je zelf kunt zorgen dat je fit en in balans blijft. Dat betekent de bekende buikademhaling bij elke stoelmassage, of een voetbad of voetmassage. Maar er zijn nog meer tips en tricks die ik je kan leren. Daarom zal ik dit jaar een workshop Qi Boosten geven.

Ik leer je hoe je in een paar minuten tijd, je stijve spieren en je lijf weer in balans brengt waar je ook bent. Thuis, op kantoor of bij de bushalte.

Door het stretchen van verschillende spiergroepen en het verhogen van de kwaliteit van de ademhaling, wordt een goede bloeddoorstroming bevorderd waardoor de kwaliteit van de spieren en weefsels verbetert. Dit heeft ook een gunstige invloed op het immuunsysteem, bevordert het concentratie- en denkvermogen en brengt het de geest tot rust.

  • Reactie van deelnemer: “Ik heb genoten van de workshop en raad deze zeker aan. De korte omschrijvingen van de oefeningen die je na afloop mee krijgt zijn een goede geheugensteun wanneer je er zelf mee aan de slag wilt.”

Datum: In overleg. Nieuwe datum 2018 wordt nog gepland.
Plaats: Praktijk HandsOn Qi, Brasemstraat 103 in Utrecht
Duur: 1,5 uur Kosten: € 20 pp. Incl. kopje thee
(vaste klanten en gasten die met vaste klanten mee komen betalen €10 pp.)

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan via de site. Je ontvangt een bevestiging en een factuur.
Kan je niet op deze datum, geef dan aan welke dag en tijd jouw voorkeur heeft.