Stoelmassage en Computer Fitness op het werk

Stoelmassage op het werk

Stoelmassage op het werk

Stoelmassage werkt zowel preventief als curatief met betrekking tot werk gerelateerde lichaamsklachten zoals klachten door een verkeerde werkhouding, carpaal tunnel syndroom en RSI. Ook is aangetoond dat on site stoelmassage op het werk de productiviteit en motivatie van de werknemers bevordert en een positieve invloed heeft op de werksfeer.

Veel bedrijven en individuen vinden het een uitdaging om op een betaalbare manier aan hun medewerkers, cliënten en iedereen die belangrijk voor hen is, te laten zien hoe belangrijk zij voor hen zijn. On site Stoelmassage is het antwoord.

Hoe ziet zo een dag er uit
De therapeut arriveert vroeg om de speciale stoel te installeren op een door u aangewezen plek. Dit kan zijn een vergaderruimte, cubicle of leegstaande kantoorruimte. Kortom elke plek waar u uw medewerker binnen een korte tijd een ontspannende stoelmassage kunt laten ondergaan is prima.

Tijd en kosten
U kunt besluiten om 2 personen per uur een massage van 30 minuten te laten ondergaan, 3 van 20 minuten of 4 van 15 minuten.
Stoelmassage sessies van minimaal 2 uur per dag binnen Utrecht en minimaal 4 uur per dag buiten Utrecht kunnen worden ingekocht. De prijs varieert. De kosten per uur worden bepaald door de frequentie en/of de duur van de bezoeken. Eenmalig, 1 keer per week, per maand, per 6 of 8 weken. Daarbij is het goed om te weten dat binnen de stad Utrecht geen reiskosten in rekening worden gebracht.

Computer Fitness
U kunt ook overwegen om éénmalig (aansluitend of los) een Computer Fitness Sessie te laten verzorgen. Bij deze sessies instrueer ik groepen over oefeningen die achter het bureau of op de werkplek gedaan kunnen worden en geef ik advies over het verminderen van stress op de werkvloer.  Deze sessie duurt ongeveer een tot anderhalf uur. Bel of mail voor een offerte op maat.

Kortingen op Stoelmassages bij bedrijven
U kunt de kosten voor stoelmassages via verschillende manieren reduceren of minimaliseren!

Wat is het fiscaal voordeel voor werkgevers?

Hoe richt ik mijn werkplek goed in?

 

Opdrachtgevers:

– LEVV Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging
– Sting landelijke beroepsvereniging verzorging & zorgprojecten
– UVSV uitweken http://www.belleandbalance.nl
– Geldmuseum Utrecht, week van de vrijwilligers
– Portes Ouderenwerk Zuid Utrecht

Bel 06-81428280 of mail nu voor een offerte!

Voor meer informatie bekijk onderstaand filmpje