Testimonials Stoelmassage (- op het werk) en TuiNa Balance Massage

20160801_170032*In een prettige omgeving die rust uitstraalt een persoonlijke en professionele behandeling krijgen. Wat wil een mens nog meer? Heerlijk om zo af en toe bij te tanken en bij herhaling effect van de behandeling te ervaren. Ik kom daar graag terug

*Christa is een ware professional die niet alleen goed kan masseren maar ook waardevolle adviezen geeft op het gebied van gezondheid en voeding.  Ik kom daar graag terug.

*Jolanda Jansen: Heel fijn dat mijn werkgever deze sessies voor ons regelt. Ik vind de sessies met Christa altijd erg ontspannend. Ze heeft een kalme uitstraling, stemt vooraf altijd even af hoe het met je gaat een vraagt tijdens de massage of het goed aanvoelt. Ze komt erg professioneel over en ik word altijd blij als ze binnen komt lopen. Erg fijn om iedere maand zo’n ontspan moment te hebben.

* Anoniem: Heel fijn dat dit door mijn werkgever wordt geregeld. Geeft even een rustmomentje en voor zittend werk geeft het even de nodige ontspanning die het lichaam nodig heeft. Erg prettig. Fijne communicatie en een fijne aanraking.

* Anoniem: Top! Zeer professioneel. Rustgevend moment op de drukke werkdag.