Wat cliënten vinden van TuiNa Therapie

tuina therapie utrechtTuiNa Therapie – Vrouw, 40 jaar. Utrecht.
Klacht: Pijn boven rug, schouders, nek pijn sinds 4 jaar. Na 5 behandelingen.
“Ik ben volledig tevreden met de behandelingen en de professionaliteit van de therapeut De pijn onder mijn sleutelbeen is zo goed als weg, de branderig/jeuk achtige gevoel op mijn rug is weg. De behandelingen waren intensief maar verrassend effectief. Aanbevelingswaardig.”

TuiNa Therapie – Man 49 jaar, Utrecht
Klacht: Frozen shoulder sinds 6 jaar. Na 10 behandelingen.
“Resultaat bereikt waar eerdere behandelingen van arts en fysio geen baat hebben gehad. Nuttig en effectief.”

TuiNa Therapie – Vrouw, 43 jaar, Utrecht.
Klacht: Pijn aan schouder uitstralend tot de hand. Kon arm niet op tillen sinds 6 maanden. Na 13 behandelingen.
“Zeer grondige intake, wat veel verder kijkt naar verbanden (vb voeding, slaap, stress) dan reguliere geneeskunde. Andere klachten kunnen aanwijzingen geven voor de onderliggende oorzaak. Tuina werkte 300X beter dan fysio (wat het alleen maar erger maakte). Al na 5 behandeling was er een grote verschuiving en leek het op zijn plaats te schieten. Daarna was de ergste pijn weg, en was het zorgen dat de doorbloeding op gang bleef, en waren er grotere intervallen tussen de behandelingen. Verder is Christa gewoon een prettig en gezellig mens. Ik had altijd zin om te gaan. De therapie was heel grondig en zeer doeltreffend. Je voelt direct resultaat.”

TuiNa Therapie – Vrouw, 36 jaar, Vleuten.
Klacht: Nekklachten sinds 3 maanden. Na 3 behandelingen.
“Christa raffelt niet af en neemt de tijd. Juiste  behandeling op juiste moment. Ik beveel haar zeker aan.”

TuiNa Therapie – Man 70 jaar, Utrecht
Klacht: Pijnklachten rechter schouder tot onderrug sinds 2 maanden. Na 3 behandelingen.
“Fijn de vele aandacht die je me gaf en het aftasten waar het probleem zat.”

TuiNa Therapie – Vrouw, 30 jaar. Utrecht.
Klacht: Pijn en stijfheid schouders en knie sinds 11 jaar. Na 3 behandelingen.
“Ik ben voor meerdere klachten (o.m. schouder en knie) bij Christa geweest. De klachten die ik jaren had (waarvoor ik eerder bij diverse fysiotherapeuten was geweest en zij de klachten niet konden verhelpen) heeft zij in 3 TuiNa Therapie sessies volledig kunnen verhelpen. Daar ben ik zó onwijs dankbaar voor! Daarnaast heb ik ter ontspanning ook een keer de TuiNa Balance massage gehad. Super! HandsOn Qi raad ik zeker aan.”

TuiNa Therapie – Vrouw, 56, Utrecht
Klacht: Spierknopen in de schouders en last van pijn na een slijmbeursontsteking in de schouder sinds 1,5 jaar. Na 7 behandelingen.
“De behandelingen vond ik rustig, ongehaast, aandachtig. Aangenaam verrast dat de schouderknopen er in relatief korte tijd uit waren.”

TuiNa Therapie – Man 49 jaar, Utrecht
Klacht: Pijnlijke schouder links, knopen in de spier op mijn schouder, en bewegingsbeperking in mijn rechter elleboog sinds 2 jaar. Na 6 behandelingen.
“De TuiNa Therapie is steviger en effectiever dan ik bij eerdere stoelmassages heb ervaren. Ik kende de cupping methode niet. Het effect op de last die ik in mijn schouder had heeft me wel verbaasd.”

TuiNa Therapie – Vrouw 53 jaar, Utrecht
Klacht: Achillespeesontsteking sinds 1 jaar. Na 6 behandelingen.
“Verrast: gelukkig niet. Verrast wel: door de ruime praktijkruimte, de heerlijke behandeltafel en de gehele behandeling gedurende een aantal weken, inclusief goeie tips en adviezen over een glaasje water ;). Hele plezierige ervaring geweest.”

TuiNa Therapie – Vrouw 50 jaar, Utrecht
Klacht: Pijn aan nek, arm en pols sinds 3 jaar. Na 6 behandelingen.
“Ik heb de behandelingen als prettig ervaren en had bijna gelijk minder last. Ik zou HandsOn zeker aanbevelen aan anderen.”

TuiNa Therapie – Vrouw 51 jaar, Utrecht.
Klacht: Slaap problemen sinds enkele maanden. Na 1 behandeling.
“Na 50 jaar een goede slaper te zijn geweest ben ik nu in een periode terecht gekomen waar dit niet meer een van vanzelfsprekendheid is. Een bezoek aan de huisarts resulteerde in het krijgen van een recept, waardoor je hartslag verlaagd wordt en je dan beter zou kunnen slapen. Hier had ik toch mijn bedenkingen bij en ben verder gaan zoeken. Na een behandeling bij jou, slaap ik weer elke dag een stukje beter en langer; zonder enge medicijnen. Bedankt en tot de volgende keer.”

TuiNa Therapie –  Vrouw, 50 jaar. Utrecht.
Klacht: Pijnklachten lage onderrug sinds 4 maanden. Na 9 behandelingen.
“Ik ben aangenaam verrast door de grote betrokkenheid van de therapeute. De behandelingen waren heel ontspannend en aangenaam. Echt aan te bevelen!”

TuiNa Therapie – Man, 66 jaar, Utrecht.
Klacht: Pijnklachten aan de onderrug, sinds 2 weken. Na 5 behandelingen.
“Ik kan niets anders vertellen dan erg goed TOP!

TuiNa Therapie – Vrouw, 65 jaar. Utrecht.
Klacht: Pijn na her herstel van een gebroken sleutelbeen sinds 5 weken. Na 4 behandelingen.
“Ik ben erg tevreden over de resultaten van de therapie. De therapeut is heel zorgvuldig en bekwaam.”

TuiNa Therapie – Vrouw, 37 jaar, Utrecht.
Klacht: Stijfheid en niet kunnen ontspannen van nek en schouders. Na 4 behandelingen.
“Ik werd aangenaam verrast door het effect van de massage denk ik. Door het behandelen van ook mijn onderlichaam voelde mijn benen heel licht. Ze doet het heel goed. Deskundig, aangenaam en effectief”.

TuiNa Therapie – Man, 32 jaar, Utrecht
Klacht: Pijn in de rugspieren sinds 4 dagen. Na 3 behandelingen.
“Christa is behulpzaam, houdt rekening met je en laat goed merken het graag te horen als je iets anders zou willen. Goede ervaring. Ik zou haar aanbevelen aan anderen.”

TuiNa Therapie – Vrouw, 37 jaar, Utrecht.
Klacht: Pijn in de flanken en onderrug en vermoeidheid sinds 6 maanden. Na 8 behandelingen.
“De grote praktijkruimte en vriendelijke en belangstellende therapeut hebben mij positief verrast. Ik kreeg effectieve ontspannende massages, echt een totaal behandeling waardoor je echt het idee hebt, dat alles wordt aangepakt. Ik kreeg ook het advies om geen supplementen meer te gebruiken. Dit heeft mij enorm goed gedaan. De aanpak was zeer fijn en ook professioneel. Christa is zeer betrokken, luistert goed en probeert echt je probleem op te lossen Ik zou haar zeker aanbevelen bij anderen.”

TuiNa Therapie – Man, 57 jaar, Eindhoven.
Klacht: Pijn rechter been sinds enkele maanden. Na 1 dubbele behandeling.
“Ik heb weken onderzoeken gehad in een ziekenhuis, doorgelicht, nagekeken, beplakt met elektronen, waarbij alle zenuwen in mijn been en een deel van mijn lichaam doorgelicht werd.  Daarna alleen maar vernomen, dat alles wel normaal reageert  maar dat er aan de pijn onder mijn voet en knie vervolgens niets meer gebeurt, geen sprake is van wat voor behandeling dan ook.  …….. Na jouw Tuina Therapie behandeling vorige week heb ik geen ene pijn meer gevoeld en vooral niet aan mijn knie mijn kuiten en ook de  bal van mijn voeten. Alles wat ik daar voor aan last en pijn had, ik ben ervan verlost, het enige wat ik nu nog voel is tinteling aan de bal van mijn voeten maar geen pijn meer …… Ik zal mijn huisarts vragen voor een verwijskaart en of vergoeding van het ziekenfonds. Ik laat je het vervolg wel weten. Maar wil je bedanken voor de behandeling.”

TuiNa en Voeding Therapie – Vrouw, 40 jaar, Utrecht.
Klacht: Hoofdpijn, rugpijn en slapeloosheid. Na 7 behandelingen.
“Christa is lief, kundig en doortastend in haar aanpak. Ze heeft me uitstekend geholpen en me weer meer in balans gebracht. Haar adviezen op maat over voeding zijn voor mij heel waardevol!”

TuiNa Therapie – Vrouw 41 jaar, Utrecht.
Klacht: Nek en Schouder klachten sinds 2 jaar. Na 7 behandelingen.
“Ik heb de behandelingen als zeer goed ervaren. Soms voelde ik wat ongeduld als het voorgesprekje wat te lang duurde en ik graag de fysieke behandeling wilde ondergaan. Maar ja, het hoort erbij hoor, dat begrijp ik. Uit alle macht richt je je op de klacht, die moet en zal weg zijn. Heel prettig je doortastendheid hierin en je preciesheid.”

TuiNa Therapie – Vrouw, 36 jaar, Vleuten.
Klacht: Nekklachten sinds 3 maanden. Na 3 behandelingen.
“Christa raffelt niet af en neemt de tijd. Juiste  behandeling op juiste moment. Ik beveel haar zeker aan.”

TuiNa Therapie: Vrouw, 64 jaar, Utrecht
Klacht: Pijn aan schouder en heup sinds 8 maanden. Na 10 behandelingen:
“Ik ervaarde de behandelingen als kundig en prettig.”

Wat cliënten vinden van Acupunctuur