Total TuiNa Balance Massage

20160801_170032Naast TuiNa therapie kan men ook kiezen voor een Total TuiNa Balance* massage. Dit is een algehele balancerende massage op het hele lichaam die men preventief kan ondergaan of als nazorg. Deze is ook zeer geschikt bij algehele vermoeidheidsverschijnselen en stijve spieren.

Voor ernstige (spier)pijnklachten wordt echter TuiNa Therapie geadviseerd.

 

In de Westerse maatschappij wordt er veel van mensen verlangd. Mensen stellen vaak hoge eisen aan zichzelf en anderen. Dit wordt bevorderd door een overvloed aan keuzes en mogelijkheden. Iedereen moet alles gezien, gedaan en ervaren hebben.
Als je altijd maar presteert en bezig bent, kan dat ten koste gaan van je balans. Je lichaam treedt buiten de bandbreedte waarbinnen je lichaam zelf weer terug kan komen in een staat van balans. Dan is het fijn om af en toe even pas op de plaats te maken en de natuurlijke balans te versterken. Total TuiNa Balance is een manier om weer even bij te tanken. Het bevordert ook de kwaliteit van de slaap.

Bij een Total TuiNa Balance worden Chinese massagetechnieken uitgevoerd op de rug, benen, hoofd, schouders, buik, voeten, armen en handen. Er worden balancerende technieken toegepast. U voelt zich fris en ontspannen.

Enthousiast geworden? Maak een afspraak!

Meer in de mood voor een activerende massage?  Check de Tension Tamer.

* preventieve zorg wordt NIET vergoed door zorgverzekeraars.

Testimonials Massage