Week van de acupunctuur 2017

De ‘Week van de Acupunctuur’ gaat ook dit jaar weer van start en loopt van 9 t/m 14 oktober 2017. Het thema van dit jaar is ‘Energie in beweging’ een vrije vertaling van ‘Moving Qi’. In deze week wordt nog eens extra aandacht gevraagd voor de mogelijkheden van Chinese kruiden, Shiatsu, TuiNa Therapie, Acupunctuur en de effecten van Qi Gong, Tai Chi en voeding.

Binnen de praktijk van HandsOn Qi, ligt de nadruk op TuiNa Therapie en Voeding.

Daarnaast geef ik elk jaar Kom in Balans sessies, waarbij ik mensen in balans probeer te brengen middels, lichaamsbeweging en ademhaling.

Dit zijn verschillende disciplines en manieren waarop Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM) een positieve bijdrage kan leveren aan het zelfherstellende vermogen van ons lichaam waarbij een grote verscheidenheid aan klachten verminderd en aandoeningen behandeld kunnen.

Wil je meer weten over Chinese Geneeswijze en wat dit voor jou kan betekenen? Of wil je even kijken hoe de praktijk eruit ziet?

Kom even langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wanneer dat kan? Bel me via 06-81428280 of mail hosett@ziggo.nl

Voor meer informatie over deze week ga naar de website www.weekvandeacupunctuur2017.nl