Wie ben ik

26f6f7d51d2d619857b1f7abda467cece3184cb7fb28fc503c7feec036139ac9Mijn naam is Christa van Ommeren en ik ben gediplomeerd (oor-) Acupuncturist, TuiNa Therapeut,  Stoelmasseur, en Voeding & lifestyle adviseur.

Vanaf de lagere school ben ik gefascineerd in het menselijk lichaam. Dit resulteerde in de keuze voor een part time opleiding dans- en aerobics docent. Jaren gaf ik, naast mijn kantoorbaan, dans en aerobics lessen. Tot chronische rugklachten mij dwongen hiermee te stoppen. Na therapie kwam ik in 2003 in aanraking met stoelmassage, volgde hier een cursus in en maakte kennis met Chinese Geneeswijze. Vanaf die tijd volg ik in mijn vrije tijd opleidingen en cursussen en lees ik boeken hierover.

In 2008 registreerde ik mij als gediplomeerd TuiNa Massage Therapeut bij Beroepsorganisatie Zhong. Ik werkte part time in mijn praktijk tot ik in 2015 het roer omgooide en full time aan de slag ging met Chinese Geneeswijze. In 2020 registreerde ik mij ook als gediplomeerd Acupuncturist.

Ik ging op zoek naar wat mijn drijfveren zijn en waar ik energie van krijg. Alle studie, kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan binnen de Chinese Geneeswijze, massage, acupunctuur en voeding zet ik nu in om een einde te maken aan lichamelijke pijnklachten en mensen te helpen verandering in hun voeding en lifestyle te brengen. Ook wil ik mijn ervaringen met een burn-out en de overgang gebruiken om anderen te helpen de balans in het leven weer terug te vinden. Mijn lesgeef ervaring en mijn ervaring in het organiseren van workshops kan ik goed gebruiken om ook in een breder verband middels zit sessies en workshops mijn kennis en ervaring te delen.

Opleidingen en nascholingen 

Wat cliënten vinden van TuiNa Therapie (Testimonials)

Stoelmassage en TuiNa Balance Massage

Interessante links

 Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek